dinsdag 6 november 2012

Astrid in wonderland; NIET NORMAAL

Misschien dat de titel van de realityshow van Astrid Bryan per ongeluk gekozen is, maar het is waar: Het is ECHT: Astrid Bryan IS in wonderland. Mijn man heeft een aantal afleveringen voor mij opgenomen van: Astrid in Wonderland en ik heb met verbazing zitten kijken. Dit zal dan ook mijn laatste blog zijn over Astrid Bryan, want hoe meer ik naar haar realityshow kijk, hoe meer ik mij aan Astrid Bryan begin te ergeren. Astrid is niet meer van deze wereld. De leeftijd van Astrid Bryan in 29 en Astrid is geboren op 25 januari 1983. De leeftijd van den John zal ongeveer 58 of 59 jaar zijn omdat hij in 1969 aan High School begon. (Als kinderen in Amerika geen jaren over moeten doen zijn ze 16 jaar als ze beginnen met high school). Wat betekend dat het leeftijdsverschil tussen Astrid en Den John 30 jaar is. Als je Astrid Bryan ziet, lijkt het, of zij denkt dat iedereen zoveel geld heeft zodat zij ook alle spulletjes en schoenen die zij koopt, zich kunnen veroorloven. Ook even met een "private jet" (prive vliegtuig) je trouwbeloftes over moet doen enz lijkt voor Astrid de normaalste zaak van de wereld. Mijn nichtje vertelde mij dat zij, ook zoals Astrid wil leven. Een rijke man trouwen (een gewone werkman was niet goed genoeg) en zij wilde in Amerika leven, heel de dag niets doen, naar de kapper en schoonheidsspecialiste gaan, feestjes geven, trainers thuis laten komen, in een pussy wagon rondrijden enz.
Ze wilde wel niet zo onhandig zijn als Astrid in het spelen van tennis want dat vond zelfs een kind van 8 jaar er belachelijk uitzien. Astrid Bryan komt er zelf voor uit, dat haar dagen niet veel voorstellen en dat zij bezig is, met haarzelf, en het haar man naar de zin te maken. Ze vindt het belangrijk wie haar buren zijn, welke celebs (beroemdheden) zij of den John kent en veel meer van die allerlei onbelangrijke zaken. Zij noemt zich zelfs: "Amazing Astrid". Iets wat velen van ons zich niet kunnen veroorloven of zelfs niet aan zouden durven denken om onszelf geweldig te noemen. De gemiddelde persoon zou zich schamen, ook al zouden ze in werkelijkheid geweldig zijn! Wat ik ook erg vind is, al die vrouwen die spullen van Astrid Bryan kopen en denken dat ze dan zo kunnen leven zoals haar, of zich voelen als haar: Amazing!!!! Vrouwen stop ermee. De Astrid Bryan producten zijn gewoon nep. Ze kiest wat nagelak uit en dat wordt verkocht als haar merk. Denk eens na. Maar tevens vindt ik dat de media hier ook een verantwoordelijkheid heeft die zij totaal NIET opnemen!
95% van de wereldbevolking moeten werken om hen gezin te onderhouden en zijn bezig met het echte leven. Bij deze een oproep aan Astrid Bryan persoonlijk. "Astrid, je hebt ook een sociale verplichting gezien je sterrenstatus. Probeer eens gewoon te doen en na te denken over je leven. Als den John, je in de toekomst inruilt voor een jonger en knapper model, wie is dan Astrid Bryan? Ik zie je denken: Den John zou mij nooit verlaten maar denk eraan, hij heeft dit vaker gedaan en al die vrouwen dachten ook dat zij DE WARE waren. Als tip: Het leven gaat niet over niets doen, er mooi uitzien, je man behagen omdat hij je anders wel eens zou kunnen verlaten. Nee, het leven gaat om respect, liefde geven zonder er iets voor terug te willen, gelukkig zijn, ook met ook veel minder goederen of geld. Waarschijnlijk dat Astrid dit pas zal leren als ze niets meer heeft, wat jammer is. Astrid Bryan heeft dit niet verdiend. Zij wordt geleefd en heeft blijkbaar niet in de gaten dat het merendeel van de bevolking een normaal leven leeft, tenminste dat hoop ik. Dus Astrid; het is nog niet te laat om een nieuwe realityshow te starten namelijk: Astrid als werkende huisvrouw met een normaal inkomen of Astrid met heel veel geld die dit op een goede, verantwoorde en normale wijze besteed. Misschien dat dit ook heel veel geld op kan leveren ????? Ik vind het jammer dat ik nu zo sarcastisch wordt over de persoon Astrid Bryan maar als je al haar acties en haar houding ziet, kan je bijna niet anders... echt spijtig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten