maandag 17 september 2012

Vaste telefoonlijn opzeggen

Gisteren was ik mijn rekeningen aan het betalen en zag ik de rekening van de vaste telefoonlijn. Deze maand was het bedrag maar 21 euro maar daarvan is 18,66 euro het abonnement. Daarom heb ik besloten mijn vaste lijn op te zeggen. Besparing: 18,66 euro per maand, wat toch weer 224 euro op jaarbasis betekend.
Zo zie je maar, als je eens goed kijkt waar je allemaal voor betaald kan je toch wel wat kan besparen.
Het opzeggen zelf lijkt gemakkelijk. Ik heb een mailtje gestuurd en nu maar zien hoe lang het duurt voordat ik reactie ontvang.

Volg ook het vervolg van: Vaste telefoonlijn opzeggen gelukt!

2 opmerkingen:

  1. Aangezien ik wat opzocht ivm besparen (op alle mogelijke manieren) kwam ik op je blog terecht. Zeer interessant om te lezen en heb al enkele goede ideeen opgedaan. Ivm de telefoonlijn heb ik misschien nog een tip voor jou. Ik weet niet of je Skype kent ? Het is een programma dat je zeer makkelijk kan downloaden op je computer of laptop. Daarmee kan je gratis bellen naar vrienden en familie die ook skype hebben. Zeer handig in gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo, bedankt voor de reactie. Goed dat u reageert want ik heb skypen al op mijn blog staan echter bij het label: Telefoonkosten besparen. Ik zal ook een label aanmaken: Skype. Dan is het bericht waarschijnlijk ook beter te vinden.

    BeantwoordenVerwijderen